Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ağustos 2020 09:15 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:07

Yolun karşısına geçmeye çalışan adama minibüs çarptı: 1 ölü

Düzce’nin Yığılca ilçesine bağlı Aksu köyünde yolun karşısına geçmeye çalışan adama minibüs çarptı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedilirken, kazada 1 kişi öldü.

Yolun karşısına geçmeye çalışan adama minibüs çarptı: 1 ölü
Düzce,,Yığılca,,trafik kazası,

Düzce-Yığılca yolu Aksu köyü mevkiinde Yığılca’dan Düzce istikametine seyir halinde olan bir minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen 59 yaşındaki Nevzat Güler’e çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan Nevzat Güler’i gören vatandaşlar hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler Nevzat Güler’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Güler’in cenazesi Yığılca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bir bankanın para nakil aracını kullanan minibüs şoförü S.A. ise gözaltına alındı. Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı. Kaza anı ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...