Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2021 14:11

Yolun karşısına geçmeye çalışan kızın feci ölümü

Şanlıurfa'da yolun karşısına geçmek isteyen genç kız otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kıza otomobilin çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan kızın feci ölümü
Şanlıurfa

Kaza, akşam saatlerinde Karaköprü ilçesinde meydana geldi. Evine gitmekte olan Elif Bereket (18), yanında bulunan başka bir kız arkadaşı ile yolun karşısına geçmek isterken, sürücüsü ve plakası öğrenilmeyen otomobil genç kıza çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada otomobilin çarpmasıyla metrelerce havalanan genç kız, yola savruldu. Otomobil kaza yerinden uzaklaşırken, kanlar içerisinde kalan Elif Bereket, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybetti
Acil serviste tedaviye alınan Elif Bereket, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Genç kızın cenazesi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...