Tgrt Haber
26 Ağustos 2021 20:44

Yolunu kestiği araçtaki kadını vurup intihar etti

Giresun'da yılda giden dolmuşun önünü kesen bir saldırgan, araçtan indirdiği yolculardan birine çocuklarının gözü önünde ateş edip olay yerinden kaçtı. Zanlı daha sonra evinin bahçesinde aynı silahla intihar etti.

Yolunu kestiği araçtaki kadını vurup intihar etti
giresun,,saldırı,,intihar,

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi.

Şevket Karaman (60) adlı bir şahıs, elindeki tüfekle ilçe merkezinden Kınık köyüne giden dolmuşun önünü kesti. Yolcuları aşağı indiren Şevket Karaman, araçta bulunan Semiha A.’yı (50) vurarak yaraladı.

2 ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE TÜFEKLE VURDU

Karaman, 50 yaşındaki Semiha A.'yı aynı araçtan inen 2 çocuğunun gözleri önünde pompalı tüfekle 4 fişek atıp, kadını sol göğsünden yaraladı. Yaralanan Semiha A., Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SALDIRIDAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Saldırıdan sonra özel aracıyla bölgeden uzaklaşan şüpheli Şevket Karaman ise Karacaören köyündeki evinin bahçesinde aynı pompalı tüfekle intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yolunu kestiği araçtaki kadını vurup intihar etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...