Tgrt Haber
13 Ağustos 2021 12:14

Şanlıurfa'da bir garip olay: Yufka açarken evi alev aldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, yufka ekmeği yapmak için hamur açan bir kadının bebeğinin ağlaması üzerine sacda bıraktığı ateş, odunlara sıçradı. Yüzlerce metre uzaktan görülen dumanlarla birlikte yangında odunluk küle döndü, 5 tavuk telef oldu.

Şanlıurfa'da bir garip olay: Yufka açarken evi alev aldı
yangın,,yufka,,şanlıurfa,

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yufka ekmeği açıldığı sırada ateşin aniden odunlara sıçraması üzerine çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler tüm odunları sararken, duman yüzlerce metre uzaktan görüldü. Yangında 5 tavuk telef oldu.

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Şirinkuyu Mahallesi’nde kiracı olarak kaldığı evinin avlusunda bir anne yufka ekmeği açtığı sırada içerde bebeği ağladı. Anne bebeğini susturmak için içeri girip, ilgilendiği sırada alevler odunlara sıçradı.

Alevler kısa sürede tüm odunları sararken, yangının dumanı yüzlerce metre uzaktan görüldü. Yangını fark eden anne ve çocukları kendilerini can havliyle sokağa atarken, çevredekiler olayı itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını eve sıçramadan söndürdü.

Meydana gelen yangında odunluğun tamamının yandığı, kümeste bulunan 5 tavuğun telef olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa'da bir garip olay: Yufka açarken evi alev aldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...