Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Eylül 2021 09:05

Yük treni ekmek servisi yapan kamyonete çarptı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yük treni ekmek servisi yapan kamyonete çarptığı kazada faciadan dönüldü. Meydana gelen kazada yaralanan kamyonetin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Yük treni ekmek servisi yapan kamyonete çarptı
kamyonet,,tren,,kaza,

Sabah erken saatlerde eski Sandıklı-Afyonkarahisar karayolu üzerindeki kontrolsüz hemzemin geçitte, Denizli’den-Afyonkarahisar’a yük taşıyan makinist Yasin A., yönetiminde ki yük treni kontrolsüz hemzemin geçitten geçmeye çalışan Ahmet Başpınar idaresindeki ekmek servisi yapan 03 L 4775 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan kamyonet yoldan çıkarak durabildi.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan Ahmet Başpınar olay yerine gelen ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KAMYONET YOLDAN ÇEKİLDİ

Kazanın ardından yapılan incelemeler sonrası yük treni yoluna devam ederken, ekmek arabasındaki ekmekler ise olay yerine gelen bir başka araca yüklendikten sonra kazaya karışan kamyonet çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Yük treni ekmek servisi yapan kamyonete çarptı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...