Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ocak 2020 19:38

Yüksekova'da karla mücadele çalışması

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2 gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte başlatılan kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

Yüksekova'da karla mücadele çalışması
Hakkari,,Yüksekova,,kar çalışmaları,

Yüksekova'da 2 gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışının ardından belediye karla mücadele ekipleri ilçenin en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesi'nde kar temizleme çalışması yürüttü.

İş makineleri yetersiz kaldı

Sabahın erken saatlerinde büyük bir özveri ile çarşı merkezinde başlatılan kar temizleme çalışmasından önce zabıta müdürlüğüne bağlı trafik birimi çalışanları tarafından araçların geçişleri kontrolü bir şekilde sağlanırken, hem cadde hem de kaldırımların temizliği sırasında iş makinelerin yetersiz kaldığı kaldırımlarda ise bilek gücü temizlik yapıldı.

Ara sokaklarda çalışmalara başlanacak

Cengiz Topel Caddesi'ndeki çalışma bitirildikten sonra akşam saatlerinde mahallelerde çalışmaların devam edeceği daha sonra da Cengiz Topel Caddesi'ne bağlı ara sokaklarda çalışmalar başlanacağı belirtildi.

Kar yığınları ilçe dışına taşındı

Toplanan kar yığınları ise kamyonlara yüklenerek ilçenin dışına taşındı.

Çalışmalardan fotoğraflar:

Yüksekova'da karla mücadele çalışmasıYüksekova'da karla mücadele çalışmasıYüksekova'da karla mücadele çalışmasıYüksekova'da karla mücadele çalışmasıYüksekova'da karla mücadele çalışması

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...