Tgrt Haber
15 Haziran 2021 22:29

Yürek yakan haber! Anne kız öldü, baba ve oğulları yaşam savaşında

Eskişehir'de hafif ticari aracın dinlenme tesisinden çıkan tıra çarpması sonucunda, araç içerisindeki anne kız hayatını kaybederken, baba ve oğulları ağır yaralı olarak tedavi altına alındı.

Yürek yakan haber! Anne kız öldü, baba ve oğulları yaşam savaşında
Eskişehir,Kaza,Trafik

Yürek yakan haber Eskişehir'den geldi. Hafif ticari aracın tıra arkadan çarpması üzerine araç içerisindeki 5 kişilik aileden geriye ağır yaralı 3 kişi kaldı. 

ANNE KIZ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Ankara-Eskişehir karayolunda Sivrihisar ilçesinde meydana geldi. Abdullah Ç. (41) idaresindeki hafif ticari araç, dinlenme tesisinden yola çıkan Eyüp G. (37) idaresindeki  tıra arkadan çarptı. Olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan anne Ezel Ç. (40) ile kızı Kevser Gül Ç. (14) olay yerinde hayatını kaybederken, baba Abdullah Ç. ile oğulları Mahfuzhan Ç. (16), Yusuf Berahan Ç. (12) ağır yaralandı.

BABA VE OĞULLARI TEDAVİ ALTINDA

Yaralılardan Mahfuzhan Ç. ve Yusuf Berahan Ç., Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, Abdullah Ç. ise Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenilirken, jandarma ekipleri tır sürücüsü Eyüp G.’yi gözaltına aldı.

Yürek yakan haber! Anne kız öldü, baba ve oğulları yaşam savaşında

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...