Tgrt Haber
18 Ocak 2022 09:29

Yurt sahibi müdüre işkence etti: Gözlerini bağladı, sıcak ağda ile sakal ve saçlarını kopardı

İstanbul’da bir özel yurtta kan donduran işkence ortaya çıktı. Yurtdışında bulunan özel yurdun sahibi yurt müdürünün kendisinden habersiz bir şekilde odaları başka kişilere kiraladığını ve yüklüce parayı kendi hesabına geçirdiğini öğrenince çılgına döndü. Aralarında milli tekvandocu Yusuf A.’nın da olduğu arkadaşlarıyla plan yapan İsa Ç., yurt müdürünün ellerini, ayaklarını ve gözlerini bağlayıp, sakallarını ve saçlarını ağda yapıştırarak kökünden kopardı. İki saat süren işkence 260 bin lira verince son buldu.

Yurt sahibi müdüre işkence etti: Gözlerini bağladı, sıcak ağda ile sakal ve saçlarını kopardı
İstanbul,yurt,müdür,sıcak ağda,yurt müdürü,milli tekvandocu

İstanbul Fatih’te meydana gelen olayda yurt sahibi İsa Ç., iş seyahati yurt dışına çıkmadan önce yurdu müdür Mustafa D.’ye emanet etti. Yurtdışından bulunduğu süre içerisinde yurtla ilgili bilgi alan İsa Ç. Mustafa D. İle görüştükten sonra işlerin iyi gitmediğini öğrendi. Durumdan şüphe eden ve babasını arayan İsa Ç. yurdu kontrol etmesini istedi.  Babasının yurtta işlerin yerine olduğu ancak bakımsız bir halde olduğunu söylemesi üzerine İsa Ç. gizlice Türkiye’ye dönüş yaptı.

YURT MÜDÜRÜ PARAYI KENDİSİNE GEÇİRDİ

İsa Ç., yurtta yaptığı ziyaret sonucunda odaların öğrenci ve başka kişilere kiralandığını ve kendisine yalan bilgiler verildiğini öğrendi. Bir süre sonra Mustafa D.’nin işe aldırdığı  Serkan K., iddiaya göre yurt sahibine gelerek Mustafa'nın yurda ait olan 200-300 bin lirayı kendi hanesine geçirdiğini, bu paradan 20-25 bin lirada kendisinin aldığını ancak bu parayı ücretsiz çalışarak ödeyeceğini söyledi. Bunun üzerine çılgına dönen İsa Ç., arkadaşlarıyla plan yaparak kan donduran işkencesini gerçekleştirdi.

Yurt sahibi müdüre işkence etti: Gözlerini bağladı, sıcak ağda ile sakal ve saçlarını kopardı

SICAK AĞDA İLE İŞKENCE ETTİLER

İsa Ç., aralarında milli sporcu da olan 4 kişi ile yurt müdürü Mustafa D., ve Serkan K.’yi yurdun çamaşırhanesine indirdi. Burada Mustafa D.’nin elleri, ayakları ve gözlerini bağlayan şüpheliler yanlarında getirdiği ağdayı Mustafa D.'nin bacaklarına, kafasına ve sakallarına sürdüler. Gözleri bağlı olan genç adamın saçları ve sakalları sıcak ağda ile koparıldı. Kendisini dolandırdığını öne süren İsa C., Mustafa D.'den para istedi ancak Mustafa kimseye borcu olmadığını söyleyerek ödeme yapmayı reddetti.

260 BİN TL VERDİ CANINI KURTARDI

Yaklaşık 2 saat boyunca çeşitli işkencelere maruz kalan genç adam hesabından bulunan 203 bin lira ile evden getirdiği 4 bin doları şüphelilere teslim etti. Şüpheliler genç adamı serbest bıracakacağını ve yaşanılanlardan polise bahsetmemesini, hastaneye gitmemesini aksi takdirde öldüreceklerini söyleyerek Mustafa D.’yi serbest bıraktı.

BORCUNU ÖDEYİP İSTİFA ETTİ

Soluğu polis merkezinde alan Mustafa D. İşkenceye maruz kaldığını ve elindeki paraların zorla alındığını ifade etti. Mustafa D.’nin ifadeleri sonrasında polis ekipleri yaptıkları çalışma sonrasında şüphelileri gözaltına aldı. İsa C., ifadesinde Mustafa D.'nin yurdunun müdürü olduğunu Serkan K.'nın kendisine gelerek Mustafa'nın yurda ait paraları illegal yöntemlerle hanesine geçirdiğini anlattığını ardından da Mustafa D.'nin kendisine ödeme yapıp yurt çalışanlarıyla helalleştikten sonra ayrıldığını anlattı. Mustafa D.'ye hiçbir şekilde işkence yapılmadığını ifade eden İsa C., iftiraya maruz kaldığını söyledi. Gözaltına alınanlardan birisi de milli tekvandocu Yusuf A. olduğu ortaya çıktı.

Yurt sahibi müdüre işkence etti: Gözlerini bağladı, sıcak ağda ile sakal ve saçlarını kopardı

'JET FADIL'IN SAĞ KOLU'

Savcılıkta ifade veren İsa C., Mustafa D.'nin uzun bir süre Jet Fadıl'ın sağ kolu olarak çalıştığını, daha sonra aralarında anlaşmazlık yaşanınca ayrıldıklarını ve davalık olduklarını söyledi. Anlattıklarını bizzat Mustafa D.'den dinlediğini belirten İsa C., kendisinin mağdur olduğunu Mustafa tarafından dolandırıldığını ardından da parasını geri aldığını işkenceyle alakalarının olmadığını dile getirdi.

TUTUKLANDILAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında yurda ait güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesini talep etti. Emniyet güçleri yurtta yaptığı incelemede kamera görüntülerinin bulunduğunu ancak olay anına ait tarihteki görüntülerin olmadığını fark etti. Savcılık şüphelileri ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti. Hakimlik İsa C., ve Yusuf A.'yı tutuklayarak cezaevine gönderdi. Olayla ilgili savcılığın yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...