Tgrt Haber
06 May 2022 15:56 - Güncelleme : 06 May 2022 16:30

Bodrum'da korku dolu anlar: Yüzlerce kişinin önünde kendini jiletledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinden bunalıma girdiği iddia edilen yabancı uyruklu bir genç, yüzlerce kişinin önünde kendini jiletledi. Ağır yaralanan genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bodrum'da korku dolu anlar: Yüzlerce kişinin önünde kendini jiletledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ağabeyi ile birlikte bir otelde yaşadığı öğrenilen 27 yaşındaki Filistin uyruklu Diaa Misleh, bunalıma girdi. Atatürk Caddesi girişinde, vücudunun üst kısmındaki kıyafetleri çıkaran genç, kendisini jiletle kesmeye başladı.

KALDIRIMI KANA BULADI

Vücudunun birçok yerini jiletle kesen gençten akan kanlar, kaldırımı adeta kırmızı renge boyadı. Yüzlerce kişinin gözü önünde yaşanan olayda kimi vatandaşlar gördükleri olay karşında kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Bodrum'da korku dolu anlar: Yüzlerce kişinin önünde kendini jiletledi

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Etrafa bağırdığı görülen genç, bir süre sonra baygınlık geçirdi. İhbar üzerine 112 Acil Sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Ambulansa alınan yaralı, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...