Tgrt Haber
19 Ocak 2022 09:54

Zehir tacirinin gözlük mendili oyununu polis bozdu

Edirne’de bir zehir tacirinin gözlük mendili oyunu polis tarafından bozuldu. Gözlük silme mendilleri arasına gizleyerek sattığı tespit edilen şüpheli, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Zehir tacirinin gözlük mendili oyununu polis bozdu
Edirne,,Operasyon,,Uyuşturucu,

Edirne’de son dönemde artan uyuşturucu tacirlerine yönelik, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekipleri operasyonlara hız kesmenden devam ediliyor.

GÖZLÜK MENDİLİ OYUNU TUTMADI

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bir evde arama yapan ekipler, 48 gram bonzai, 8 buçuk gram metamfetamin, 1 buçuk gram skunk, 1 ecstasy hap ele geçirdi. Yapılan aramada sentetik uyuşturucu bonzainin 3'er 4'er gram şeklinde gözlük silme mendili paketlerine gizlendiği belirlendi. Orijinal olarak kapatılmış tekli mendil paketleri içerisindeki uyuşturucunun tek tek satıldığı öğrenildi.

ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan D.D. ve U.S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadeleri sonrası çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe D.D. "Uyuşturucu madde ticareti" suçundan tutuklanırken, diğer zanlı U.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...