Tgrt Haber
06 May 2021 09:35

Zihinsel engelli genç, annesini ve ağabeyini bıçakladı

Denizli’de çıplak halde balkona çıkmak isteyen zihinsel engelli çocuk, kendisini durduran annesini ve ağabeyini bıçakla yaraladı.

Zihinsel engelli genç, annesini ve ağabeyini bıçakladı
Denizli,,zihinsel engelli genç,,bıçakla saldırı

Pamukkale ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde, çıplak halde balkona çıkmak isteyen 14 yaşındaki O.B.'ye, evde bulunan ağabeyi Cengiz B. ve annesi Nurgül B., tarafından izin verilmedi. Bu duruma öfkelenen ve zihinsel engelli olduğu öğrenilen O.B., ise eline aldığı bıçakla annesi ve ağabeyini yaraladı.

Zihinsel engelli genç, annesini ve ağabeyini bıçakladı

Fırına sığınarak yardım istediler

Annesi ve ağabeyi ise bir anda evden çıkarak alt katta bulunan fırına sığınarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Anne Nurgül B., ve oğlu Cengiz B., ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi. O.B., ise polis ekiplerince polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...