Tgrt Haber
03 May 2019 16:47

Zihinsel engelli Nurdan S. çetenin elinden kurtarıldı

3 aydır kayıp olan yüzde 60 zihinsel engeli bulunan Nurdan S. fuhuş çetesinin elinden kurtarıldı.

Zihinsel engelli Nurdan S. çetenin elinden kurtarıldı
Esra Erol

Şubat ayında kaybolan yüzde 60 zihinsel engeli bulunan Nurdan S.’nin ailesi Esra Erol’da programına başvurarak kayıp olan kızlarını bulmak için canlı yayına katıldı. Yoğun arama çalışmaları sonunda Nisan ayında Nurdan'a dair iz bulundu ve 27 Nisanda Nurdan S. bulundu. 

İddialara göre genç kız 27 Şubat Çarşamba günü çalıştığı restoranda İbrahim G. isminde biriyle tanışıp, sevgili oldu ve bir daha ailesinin yanına geri dönemedi. Bir hafta boyunca kilitli odada kaldığı aç susuz bırakıldığı söylenen Nurdan S., daha sonra fuhuş çetesi lideri olduğu iddia edilen Mehmet Ç.'nin evine götürülüp psikolojik ve fiziki şiddet uygulanarak 2 ay boyunca fuhuşa zorlandığını iddia etti. 

Canlı yayına katılan İbrahim G. yaşanan olayları canlı yayında itiraf etti. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri İbrahim G. yi yayın sonrası gözaltına aldı. Alınan ifadeden sonra mevcutlu olarak savcılığa sevk edilen İbrahim G. tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...