Tgrt Haber
07 Haziran 2021 13:55

Zincir markette silahlı soygun

İzmir’de zincir markette geçen cumartesi günü silahlı soygun meydana geldi. Soyguncu iki kişi market çalışanlarına silah doğrultarak paraları çantaya doldurttu.

Zincir markette silahlı soygun
izmir,,soygun,,market,

İzmir’de akşam saatlerinde zincir markette soygun gerçekleştirildi. Kimliği belirlenemeyen iki erkek soyguncu markete girdi. Silahlı soyguncular şahıslardan biri silahıyla market çalışanı iki kadın çalışanı korkutarak kasayı açtırdı. Ellinde çanta ile market ürünlerini dolduran silahlı soyguncular, paraları da çantaya doldurdu. Soyguncular daha sonra hızlıca marketten uzaklaşarak kayıplara karıştı

“GELDİĞİMİZDE SOYGUNCULAR KAÇIYORDU”

Olayda görgü tanıklarından Aziz Balta, “Akşam üzere dükkanda oturuyorduk. Market çalışanı kadın arkadaş koşarak içeri geldi. ‘Koşun mağazayı soyuyorlar’ dedi. Hemen arkasından diğer arkadaş geldi. Soyguncuların elinde silahların olduğunu söyledi. Hemen dışarı çıktık. O sırada şahıslar kaçıyordu. Ellerinde çanta vardı. Koşarak gittiler. İki siyah elbiseli kişiydi. Birinde şapka vardı. Silahlı oldukları için peşlerine düşemedik” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...