Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 00:18

Zorla evlendirilmek istenen genç kız intihara kalkıştı

Iğdır'da zorla evlendirilmek istenen genç bir kız, ailesinden kaçarak İstanbul'a geldi. Sinir krizi geçiren genç kız, kendini üst geçitten aşağı attı.

Zorla evlendirilmek istenen genç kız intihara kalkıştı
intihar,

İstanbul'un Şişli ilçesinde bu sabah korku dolu anlar yaşandı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRİP İHTİHARA KALKIŞTI

Iğdır'da yaşayan ve zorla evlendirilmeye çalışıldığı için ailesinden kaçarak arkadaşlarıyla İstanbul'a gelen 22 yaşındaki Elif, sabah saatlerinde sinir krizi geçirdi. Taşkışla Caddesi'ndeki üst geçide çıkan Elif, tüm çabalara rağmen kendini metrelerce yükseklikten aşağı bıraktı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç kızın hastanede tedavi altına aldındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

"YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Görgü şahidi Berk Göçer, “Ailevi sıkıntıları vardı. Iğdır’da şu an ailesi. Ailesiyle görüşmek istiyordu. Atlatmadan önce bana dediği şu, '23 tane kardeşim var, bir tek beni sığdıramadılar o eve'” dedi. Elif'in intihara kalkışabileceğini sezen Göçer, “İntihar girişimi öncesinde de bana 'Zaten ben artık burada yaşamak istemiyorum, benim bir vasfım yok, ümidim yok. Gelecekle ilgili bir planım yok' demişti. Nabzı hastaneye giderken yerindeydi ama vücudunda neler var bilmiyorum. Çünkü 4 buçuk metreden kafa üstü düştü yere. Ben de o anı gördüm. Oradan kolunu attı ve çıkacak sandım. Ama bir anda kafa üstü çakıldı yere” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...