Tgrt Haber
04 Nisan 2014 19:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:17

Ağrı'da oyların sayım işlemine yeniden başlandı

Ağrı'da, İl Seçim Kurulu’nun aldığı kararın ardından öğleden sonra 196 sandıktaki oylarının sayım işlemine başlandı. Siyasi parti gözlemcilerinin eşliğinde yapılan sayım nedeniyle Adalet Sarayı’na giriş- çıkışlar kontrol altına alındı.

Ağrı'da oyların sayım işlemine yeniden başlandı
ağrı, karar, TOMA,Ağrı,Kepenk,Dörtyol,Erzurum,Ak Parti,

Çevre il ve ilçelerden gelen çok sayıda polis, boşaltılan 4 katlı Öğretmenevi ile Polisevi’ne yerleştirildi. Kent merkezine giriş- çıkışlar çok sıkı şekilde kontrol edilirken, polis Adalet Sarayı’nın çevresini demir bariyerlerle kapattı. Adalet Sarayı’nın çevresinde bulunan Dörtyol Kavşağı, Erzurum, Kağızman ve Hani Baba caddelerine yaya ve araç girişine izin verilmedi. Öğretmevi önünde bir TOMA aracı bekletilirken, Jandarmanın da teyakkuz durumunda olduğu bildirildi. Adalet Sarayı ve çevresinde görev yapan polislere çelik giydirildi. İsimlerinin açıklanmasını istemeyen çevre sakinleri, "Halk gergin bir bekleyiş içinde. Sonuçlar bir an önce açıklansın biz de işimize gücümüze bakalım" diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...