Tgrt Haber
03 Nisan 2014 23:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:17

Ağrı'da Seçim Kurulu Başkanı izne ayrıldı

Sandıklardaki oyların 14 kez sayıldığı Ağrı'da tartışma bitmiyor. AK Partililerin itirazlarını değerlendiren Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim İsmail Gülenç, bugün sağlık raporuyla izne ayrıldı.

Ağrı'da Seçim Kurulu Başkanı izne ayrıldı
Sandıklardaki oyların 14 kez sayıldığı Ağrı, AK Partililerin itirazları, sırrı sakık, hakim ismail gülenç,

Ağrı'da BDP 'li Sırrı Sakık'ın Belediye Başkanlığı seçimini kazanmasının ardından AK Parti 'nin yaptığı itirazı değerlendiren Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim İsmail Gülenç, bugün 5 günlük sağlık raporu alarak izne ayrıldı. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na en kıdemli hakim olan Mehmet Selim Karakuzu atandı.  Ağrı’da seçimlerin ardından ‘kimin kazandığı’na yönelik tartışma ve itirazların sonu gelmiyor. Oy pusulaları tam 14 kez sayılan ve hepsinde BDP adayı Sırrı Sakık’ın önde olduğu ortaya çıkan Ağrı’da, geçen pazar gününden bu yana Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Hakim İsmail Gülenç, bugün ‘kendini kötü hissederek’ doktora muayene oldu ve 5 günlük rapor alarak izne ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...