Tgrt Haber
07 Nisan 2014 14:35 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:17

CHP'nin Üsküdar için yaptığı iptal başvurusu reddedildi

İstanbul İl Seçim Kurulu, CHP'nin Üsküdar seçimlerinin iptal edilerek yeniden yapılması yönündeki başvurusunu reddetti.

CHP'nin Üsküdar için yaptığı iptal başvurusu reddedildi
chp itiraz etti, üsküdar için itiraz, iptal başvurusu, chp'nin başvurusu reddedildi, chp'ye red, üsküdar için chp'ye red

CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes, geçtiğimiz cuma günü İstanbul İl Seçim Kurulu'na yaptığı başvuruda, seçimlerin iptal edilerek yenilenmesi, iptalin kabul edilmemesi durumunda ise oyların yeniden sayılması talebinde bulunmuştu. Özkes, çok sayıda sandıkta usulsüzlük yapıldığı ve Ümraniye Belediye Meclis'ne ait oy pusulalarının Üsküdar sandıklarında çıktığını iddia etmişti. Özkes'in itirazını görüşen İstanbul İl Seçim Kurulu, Özkes'in hem seçimlerin iptal edilerek yenilenmesi hem de oyların yeniden sayılması yönündeki taleplerini reddetti. CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, itirazlarını Yüksek Seçim Kurulu'na taşıyacaklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...