Tgrt Haber
25 Mart 2014 21:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:17

Devlet Bahçeli'den kafaları karıştıran yeni hesap

Devlet Bahçeli, 1969'da MHP'nin adını aldığı süreden tam 45 yıl sonra Adana'da yeniden bir seçime katıldıklarını belirterek yeni bir hesaplamaya girişti.

Devlet Bahçeli'den kafaları karıştıran yeni hesap
hesap, sarıçam, Adana, MHP, devlet bahçeli, Partiler haberleri, Partiler,

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Adana'nın merkez Sarıçam ilçesindeki Kozanyolu otoban çıkışında düzenlediği açık hava toplantısında konuştu.
BAHÇELİ'DEN YENİ BİR HESAP
Bu seçimlere 25 partinin katıldığını hatırlatan Bahçeli şunları söyledi: "Bu partilerden bir tanesi de Türk siyasi tarihinde güzide bir yeri olan ve özellikle 8-9 Şubat 1969 yılında MHP adını aldığı süreden tam 45 yıl sonra Adana'da yeniden bir seçime, yeniden bir mücadeleye, yeniden bir yarışa katılıyoruz. O bakımdan 45. yıl, 8-9 Şubat 1969 Adana ise, 30 Mart 2014, tam 45. yılında Adana'nın alayını istiyoruz. O sebepten dolayı çatışmalarımızı diğer siyasi partilerden çok daha önce başlatarak bu kararlılığımızı bu azmimizi bir kez daha ortaya koymaya gayret gösteriyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...