Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Nisan 2014 19:49 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:17

Isparta'nın Sav Beldesi'nde seçimler iptal edildi

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yaptıkları itiraz sonunda Isparta'nın Sav Beldesi'nde seçimin iptal edildiğini açıkladı.

Isparta'nın Sav Beldesi'nde seçimler iptal edildi
ısparta, ysk, recep özel, ak parti, Yerel Yönetimler haberleri, Yerel Yönetimler,

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Sav Beldesi'nde partisinin adayı mevcut Belediye Başkanı Mustafa Şahin'in seçimi 3 oy farkla kazandığını hatırlatarak, MHP'li aday Mustafa Avşar'ın sonuca itiraz ettiğini söyledi. Bunun üzerine yapılan sayımda, bu kez MHP'li Avşar'ın 4 oy farkla başkan seçildiğini kaydeden Özel, kendilerinin bu nedenle seçimin iptali için YSK'ya itiraz ettiklerini açıkladı. YSK'nın yaptığı değerlendirme sonunda seçimi iptal kararı aldığını aktaran Özel, seçimin yenileneceğini vurguladı. Geçen çarşamba günü mazbatasını alarak göreve başlayan Sav Belde Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Avşar ise kendilerine henüz ulaşan bir karar olmadığını, görevinin başında olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...