Tgrt Haber
03 Nisan 2014 20:40 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:17

MHP'ye o ilden kötü haber geldi

MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Alim Işık'ın, 30 Mart'ta yapılan seçim sonuçlarına 'sandıklarda usulsüzlük' yapıldığı iddiasıyla Merkez İlçe Seçim Kuruluna 'bütün sandıkların sayılması' yönünde verdiği itiraz dilekçesi reddedildi.

MHP'ye o ilden kötü haber geldi
MHP, alim ışık, Süleyman Kartal, Yerel Yönetimler haberleri, Yerel Yönetimler,

MHP avukatlarından Süleyman Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kütahya genelindeki sandıkların içinden 860 geçersiz Oyun tasnif edildiğini tespit ettiklerini savundu. Bu oy pusulalarından 62'sinin çuvallardan çıkmadığını öne süren Kartal, 'Buna rağmen Merkez İlçe Seçim Kurulu bizim talebimizi reddetti. Birkaç sandıkta bu kadar yanlışlıklar çıkıyorsa, bizler diğer sandıklarda da bu yanlışlıkların olacağını düşünüp talebimizi öyle iletmiştik' diye konuştu. Kartal, yarın da bir üst merci olan Kütahya İl Seçim Kurulu'na itiraz dilekçesi vereceklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...