Tgrt Haber
11 Mart 2014 10:11 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Berkin Elvan hayatını kaybetti, Berkin Elvan kimdir

Berkin Elvan'dan bu sabah kötü haber geldi. Berkin Elvan 268 gündür sürdürdüğü hayat mücadelesini kaybetti. Berkin Elvan son dönemde 46 kiloya kadar düşmüştü

Berkin Elvan hayatını kaybetti, Berkin Elvan kimdir
berkin elvan,berkin elvan kimdir,berkin elvan hayatını kaybetti,

Berkin Elvan'ın  Mart'ta kalbi durmuş ve 20 dakika çalıştırılamamıştı. Berkin Elvan'ın ailesi haberi aldıktan sonra büyük acı yaşadı.Gezi Parkı gösterileri sırasında ekmek almaya gittiği sırada başından biber gazı fişeğiyle vurulan Berkin Elvan, 269 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.Berkin Elvan'ın ailesi Twitter'dan  ''Halkımıza: Saat 07.00 Berkin Elvan'ı evladımızı kaybettik. Başımız sağolsun'' diye acı haberi duyurdu.
NE OLURSUN BIRAKMA ELİMİ'
Berkin Elvan’ın ailesi, acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Berkin’in cenazesi hastanedeki işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Acı haber üzerine yüzlerce kişi, aileye destek vermek üzere hastaneye geldi. Berkin’in ölümü anne ve babasını yasa boğdu. Anne Gülsüm Elvan ve baba Sami Elvan, acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Hastane önünde toplanan kalabalık “Berkin Elvan ölümsüzdür” sloganları attı.
Acılı anne “Berkin yakışamaz kara topraklara. Benim yavrum daha 14 yaşında. Ben senin acına nasıl dayanırım yavrum. Ben sensiz ne yaparım yavrum. Ne olursun bırakma elimi. Benim kuzum daha küçücüktü” diye feryat etti. Anne Gülsüm Elvan ve baba Sami Elvan daha sonra araca binerek Adli Tıp Kurumu’na gitti.
SEVENLERİ HASTANEYE KOŞUYOR
Ölüm haberi üzerine çok sayıda kişi hastaneye gelmeye başladı. Berkin’in öldüğü haberini alan CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur hastaneye koştu. Gözyaşlarını tutamayan Onur, acı haberi aldıklarını, çok üzgün olduklarını belirterek "Şu an bu ülkenin en görmek istemeyeceği şey. Buradan arkadaşlar haber verdi. Dün avukatın açıklamalarından sağlık durumunun kritik olduğu belliydi. İyi dayandı, iyi direndi” dedi.
16 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜ
Okmeydanı eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 269 gün komada kalan Berkin, bu süreçte 45 kilodan 16 kiloya düşmüş, 8 Mart'ta kalbi durmuş ve 20 dakika çalıştırılamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...