Tgrt Haber
16 Nisan 2024 19:31 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 19:48

Bugün Bahar dizisi 20.00'da ekranlara gelecek

Show Tv ekranlarında yayınlanan dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayınlandı. Sevilerek takip edilen dizi hakkında bugün Bahar dizisi var mı sorusu yer aldı. İşte yayın akışı 16 Nisan...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Bugün Bahar dizisi 20.00'da ekranlara gelecek

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde yer aldığı dizinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu.

Dizi bu akşam 20.00'da Show Tv ekranlarında yayınlanacak.

Bahar dizisinin yapımcılığını Asena Bülbüloğlu üstlenirken, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yapıyor. Senaryosunu ise Ayça Üzüm ve Atasay Koç yazıyor.

Oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise şöyle:

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan.

Bugün Bahar dizisi 20.00'da ekranlara gelecek - 1. Resim

Salı günleri ekranlara gelen diziye en son Sevda karakteri dahil oldu. Sevda'yı Pelin Karahan oynuyor ve böbrek nakli olan hasta olan hasta rolü ile karşımıza çıkacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...