Tgrt Haber
07 Mart 2024 10:24 - Güncelleme : 07 Mart 2024 10:32

Burcu Köksal’ın hayatı ve biyografisi

Son zamanlarda gündemde yer alan Burcu Köksal'ın kim olduğu merak edilenler arasında yer aldı. Vatandaşların gündeminde ise Burcu Köksal'ın kim olduğu ve hangi partiden olduğu yer aldı. İşte Burcu Köksal’ın hayatı ve biyografisi!

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Burcu Köksal’ın hayatı ve biyografisi
Burcu Köksal, Chp, Afyonkarahisar

18 Ocak 1980 yılında dünyaya gelen Burcu Köksal'ın kim olduğu araştırılanlar arasında yer alıyor. Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Köksal hakkında kimdir, kaç yaşında ve nereli soruları araştırıldı. İşte gündemde yer alan Burcu Köksal'ın hayatı ve biyografisi!

BURCU KÖKSAL KİMDİR?

25, 26, 27 ve 28. dönem TBMM'de ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde Afyonkarahisar milletvekili olan Köksal, 8 Ocak 1980 yılında dünyaya geldi. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimini tamamladı. 2004 yılında avukat olarak çalışma hayatına başlamıştır. Köksal, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Tüketiciyi Koruma Derneği'nde görevlerinde yer almıştır. 2018 Türkiye genel seçimlerinden önce grup kurabilmesi için İYİ Parti'ye geçti. 2018 tarihinde ise CHP'ye geri döndü. 2023 genel seçimlerinde ise CHP Afyonkarahisar milletvekili olarak TBMM'ye girdi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...