Tgrt Haber
16 Nisan 2024 11:36 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 12:18

İstanbul'da AVM'de intihar mı oldu? Son dakika

İstanbul'da bir AVM'de hareketli anlar yaşandı. İstanbul'da AVM’de bir kişi intihar etti. AVM'de intihar mı oldu? AVM'de intihar girişiminde bulunan kişi öldü mü? AVM'de intihar girişimi son dakika...

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
İstanbul'da AVM'de intihar mı oldu? Son dakika

İstanbul'da bir AVM'de bugün henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti. Peki, AVM'de intihar girişiminde bulunan kişi öldü mü? 

 AVM'DE İNTİHAR

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre İstanbul'da AVM'de bir intihar vakası gerçekleşti.  Konuyla ilgili resmi açıklama henüz gelmedi.

Sosyal medyaya yer alan görüntülerde şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı anlar kaydedildi.

 AVM'nin orta yerinde yerde kanlar içinde yatan bir şahısın hayatını kaybedip etmediğine yönelik herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Son dönemde birbiri ardından intihar girişimlerinin yaşandığı İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Maltepe'de bulunan bir AVM'de bir vatandaşımızın intihar ettiği haberlerde yer almıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...