Tgrt Haber
31 Mart 2023 14:53 - Güncelleme : 31 Mart 2023 16:28

Değişimi şaşırttı! Sıla Türkoğlu'nun o karesi her şeyi anlattı!

Şu sıralar Kızılcık Şerbeti dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Sıla Türkoğlu, değişimiyle bir hayli şaşırttı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu, imaj değişikliğine gitti. Emanet ve Yemin gibi dizilerde de rol alan oyuncu güzelliği kadar geçmişteki makyajsız fotoğraflarıyla da konuşuluyor. İşte, geçmişten günümüze Sıla Türkoğlu...

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Değişimi şaşırttı! Sıla Türkoğlu'nun o karesi her şeyi anlattı!
Sıla Türkoğlu,Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti'ndeki 'Doğa' karakteriyle sevilen Sıla Türkoğlu, eski fotoğraflarıyla sosyal medyanın diline düştü. Şu sıralar popüler olan Sıla Türkoğlu'nun eski fotoğrafları sosyal medyada yerini aldı. Sıla'nın eski karelerini görenler "estetik mi yaptırdı" yorumlarında bulundu. 

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

18 Nisan 1999 tarihinde İzmir Bornova’da dünyaya gelen Sıla Türkoğlu, aslen İzmirlidir.Oyunculuk kariyerine 2018 yılında ‘Ağlama Anne isimli televizyon dizisinde Birce Akalay’ın gençliğini oynayarak adım atan Türkoğlu, 2019 yılında ‘Yemin’ isimli televizyon dizisinde ‘Suna’ rolünü üstlendi. Günlük olarak yayınlanan bu dizide sergilemiş olduğu üstün performansı ile kısa sürede büyük beğeni topladı ve aynı yapım şirketinin bir başka günlük olarak yayınladığı televizyon dizisi ‘Emanet’ebaşrol olarak geçiş yaptı. Emanet dizisinde oynamış olduğu ‘Seher’ karakteriyle çok büyük bir kitlenin beğenisini toplayan Sıla Türkoğlu, çok geçmeden uluslararası tanınan kadın oyuncular arasında yerini buldu.

Değişimi şaşırttı! Sıla Türkoğlu'nun o karesi her şeyi anlattı!

SILA TÜRKOĞLU DEĞİŞİMİYLE ŞAŞIRTTI!

Estetik olduğuna dair haberler çıkan Sıla Türkoğlu'nun eski resimleri sosyal medyada dolaşıyor. Henüz 23 yaşında olan oyuncunun Emanet dizisindeki görüntüsü sosyal medyanın diline düştü. Türkoğlu'nun küçük dokunuşlar yaptırdığına dair iddiaların dolaşıyor. Oyuncudan estetik iddialarına dair bir açıklama gelmedi. 

 

 
 

,

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...