Tgrt Haber
15 Ocak 2024 13:19 - Güncelleme : 15 Ocak 2024 13:18

E-Devlet şifresi nereden alınıyor? PTT e-Devlet şifresi nasıl alınır? İlk defa e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi PTT gitmeden online alınır mı?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına sunulan e-Devlet hizmeti için şifre nasıl alınır? Birçok işlem için kolaylık sağlayan e-Devlet hizmetinde güncel e-Devlet şifre alma işlemi haberimizde... e-Devlet'te şifre alma işlemlerinde yeni bir döneme girildi.

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
E-Devlet şifresi nereden alınıyor? PTT e-Devlet şifresi nasıl alınır? İlk defa e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi PTT gitmeden online alınır mı?
#edevlet,şifre

e-Devlet şifre almada yeni bir gelişme yaşandı. e-Devlet şifresi almak artık daha kolay. Peki, İlk defa e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi PTT gitmeden online alınır mı?

E-DEVLET ŞİFRESİ NEREDEN ALINIR?

e-Devlet şifresini Yurt içinde PTT Merkez müdürlüklerinden temin edebilirsiniz. Bunun için şahsen başvuru yaparak üzerinde T.C. Kimlik numarasının bulunduğu fotoğraflı kimliğiniz ile yetkili şubelerden alabilirsiniz.  “e-Devlet Kapısı şifresi almaya yetkilidir” ibaresi olan vesayet belgesi ile de PTT şubelerinden şifre alınabilir. Yurt dışında yaşıyorsanız e-Devlet şifrenizi Elçilik ve Konsolosluklardan temin edilebilirsiniz. e-Devlet şifresi PTT gitmeden online alınır mı?

e-Devlet'te şifre alma işlemlerinde yeni bir gelişme yaşandı. Artık e-Devlet şifre işlemleri Türksat kablo abone merkezlerinden de alınabilecek. Türksat kablo abone merkezlerinden de başvuru kabul edilecek.

ONLİNE E-DEVLET ŞİFRESİ ALINIR MI?

e-Devlet Kapısı üzerinden verilen hizmetlerin güvenliğinin sağlanması çok önemlidir. Bu yüzden yüksek güvenlik seviyesi sağlanmalı. Şifre güvenliği açısından online e-Devlet şifresi verilmiyor. 

E-DEVLET ŞİFRE DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIR?

 e-Devlet Kapısı'na giriş yaptıktan sonra kullanıcı menüsündeki "Şifremi Değiştir" sayfasından ücretsiz olarak şifre değiştirebilirsiniz. 

E-DEVLET GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...