Tgrt Haber
13 Nisan 2024 09:30 - Güncelleme : 13 Nisan 2024 14:52

Fenerbahçe 27 Nisan'da yeni başkan seçecek

Fenerbahçe Kulübü'nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın ne zaman düzenleneceği taraftarlar tarafından merak ediliyor. Ayrıca taraftarlar "yeni başkan ne zaman seçilecek?", "Ali Koç aday olacak mı?" sorularının cevabını da araştırıyor. İşte, detaylar...

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe 27 Nisan'da yeni başkan seçecek

Fenerbahçe, Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı düzenleyeceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından taraftarlar yeni başkanın ne zaman seçileceğini merak etmeye başladı. Detaylar, haberimizdedir.

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı 3 yılda bir belirleniyor. Kulüp tarafından açıklanan bilgilere göre 27 Nisan 2024 tarihinde yeni başkanın seçileceği Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı düzenlenecek. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 10.00'da başlayacak olan toplantıda çoğunluk aranmayacak.

Fenerbahçe 27 Nisan'da yeni başkan seçecek - 1. Resim

ALİ KOÇ ADAY OLACAK MI?

Ali Koç 3 Şubat tarihinde yaptığı açıklamada tekrardan aday olmayacağını belirtmişti.

FENERBAHÇE BAŞKAN ADAYLARI KİM?

Kulübün 2006-2018 yılları arasında asbaşkanlığını yürüten Şekip Mosturoğlu ve eski Divan Başkanı Vefa Küçük'ün aday olması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...