Tgrt Haber
19 Nisan 2024 21:43 - Güncelleme : 20 Nisan 2024 11:09

Gaddar dizisinin Korkut karakterini oynayan İbrahim Çelikkol'un oynadığı diziler

Now Tv ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde yer alan Korkut karakterini kim oynuyor, gerçekte kim merak edildi. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı dizi sevilerek takip ediliyor. İşte Korkut rolü hakkında...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Gaddar dizisinin Korkut karakterini oynayan İbrahim Çelikkol'un oynadığı diziler

19 Ocak 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi ilk günden beri heyecanla takip ediliyor. Dizide yer alan Korkut karakterini kimin oynadığı da merak konusu oldu.

Karakteri, İbrahim Çelikkol oynamaktadır.

14 Şubat 1982 yılında İzmit'te dünyaya geldi. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör dizisinde Başkomiser Şamil Baturay rolünü oynamaya başladı. M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi projelerde de yer alan isim İffet dizisinde Cemil karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Kuş Uçuşu dizisindeki oyunculuğu ile büyük yankı uyandıran isim Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini oynadı.

Merhamet dizisinde de Fırat rolü ile tanınmaya başlamıştır. 

Reaksiyon dizisinde Yüzbaşı Oğuz Ayaz'ı, Kördüğüm dizisinde Ali Nejat, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ise Hakan Gümüşoğlu karakterini oynadı.

Gaddar dizisinde Korkut karakterini İbrahim Çelikkol oynuyor - 1. Resim

Yer alan diğer oyuncular şöyle:

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer alıyor. Gaddar dizisi oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...