Tgrt Haber
12 Mart 2024 11:33 - Güncelleme : 12 Mart 2024 11:39

Galatasaray Ekmas - Ludwigsburg basketbol maçı bugün 20.00'da oynanacak

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile Ludwigsburg karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen basketbol maçına kısa süre kala saat kaçta başlayacağı ve nerede yayınlanacağı da merak konusu oldu. FIBA Şampiyonlar Ligi maçı olan Galatasaray Ekmas - Ludwigsburg maçına dair detaylar...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray Ekmas - Ludwigsburg basketbol maçı bugün 20.00'da oynanacak

Galatasaray Ekmas - Ludwigsburg maçının hangi kanalda yayınlanacağı merak edilenler arasında yer aldı. Bugün oynanacak olan basketbol maçının saat kaçta başlayacağı araştırılırken hangi kanalda yayınlanacağı da gündemde yer aldı. Maça dair bilgiler...

GALATASARAY EKMAS - LUDWİGSBURG MAÇI HANGİ KANALDA?

Bugün FIBA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan basketbol karşılaşması Tivibu Spor 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyenler Tivibu Spor 1 kanalında takip edebilir.

GALATASARAY EKMAS - LUDWİGSBURG BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN?

12 Mart Salı günü oynanacak olan Galatasaray Ekmas ile Ludwigsburg karşılaşması bugün 22.00'da oynanacak. Karşılaşmayı takip etmek isteyenler Tivibu Spor 1 kanalında maçı takip edebilecek.

Galatasaray Ekmas - Ludwigsburg basketbol maçı bugün 20.00'da oynanacak - 1. Resim

GALATASARAY BASKETBOL MAÇI SAAT KAÇTA?

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan mücadele 22.00'da başlayacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...