Tgrt Haber

Kasım Gülpınar'ın hayatı ve biyografisi

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2024 20:26 - Güncelleme : 06 Mart 2024 20:31
Kasım Gülpınar'ın hayatı ve biyografisi
Kasım Gülpinar, Şanlıurfa, Tbmm

Mehmet Kasım Gülpınar'ın kim olduğu merak ediliyor. Son zamanlarda gündemde yer alan isimler arasında yer alan Gülpınar hakkında kimdir, kaç yaşında gibi sorular araştırıldı. 20 Eylül 1969 yılında dünyaya gelen Kasım Gülpınar'ın hayatı ve biyografisi!

Şanlıurfa'da dünyaya gelen Kasım Gülpınar'ın kim olduğu ve nereli olduğu araştırılanlar arasında yer aldı. Son günlerde ismine sıklıkla rastladığımız Kasım Gülpınar'ın hayatı ve biyografisi araştırılırken nereli ve kaç yaşında sorusu da merak edilenler arasında yer aldı.

MEHMET KASIM GÜLPINAR KİMDİR?

20 Eylül 1969'da dünyaya gelen Gülpınar, Türk iş insanı, siyasetçi ve TBMM 24-25-26-27. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa milletvekilidir. Kasım Gülpınar, Naimi aşiretine mensuptur. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. 

Kasım Gülpınar'ın hayatı ve biyografisi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...