Tgrt Haber
15 Nisan 2024 23:57 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 00:03

Kızıl Goncalar'ın senaristi Şükrü Necati Şahin'in hayatı hakkında

Now Tv ekranlarında yayınlanan dizi, yayınlandığı ilk günden beri sevilerek takip ediliyor. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı dizinin senaristi kim, kaç yaşında gibi soruların cevabı haberimizdedir.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Kızıl Goncalar'ın senaristi Şükrü Necati Şahin'in hayatı hakkında

Son zamanlarda sevilerek ve heyecanla takip edilen Kızıl Goncalar dizisi, her bölümü ile gündem olmaya devam ediyor. Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği dizinin senaristi hakkında bilgiler...

Now Tv ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar'ın senaristliğini Şükrü Necati Şahin yapmaktadır. Yönetmeni ise Ömür Atay.

Şahin, 1955 senesinde Çorum'da dünyaya geldi. Yazarlık kariyerine 2008 senesinde başladı.

Gazi, Gönül İşleri, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tokadı gibi projelerde yer alan başarılı isim, Vatanım Sensin dizisinin ekibinde de bir süre yer aldı.

Kulüp ve Kızıl Goncalar'ın da senaristliğini üstlenmiştir.

Kızıl Goncalar'ın senaristi Şükrü Necati Şahin'in hayatı hakkında - 1. Resim

Dizide yer alan oyuncuların bazıları şöyle:

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...