Tgrt Haber
17 Nisan 2024 21:14 - Güncelleme : 17 Nisan 2024 21:19

Kuruluş Osman’da yer alan İmren Tegin tarihte yoktur

İmren Tegin tarihte kim merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan dizide yer alan karakterin ardından vatandaşlar tarihte var mı, gerçek mi sorularına cevap aradı. Tegin karakterini, Taner Rumeli oynamaktadır.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Kuruluş Osman’da yer alan İmren Tegin tarihte yoktur

İmren Tegin karakterinin tarihte var mı, yok mu araştırılıyor. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri heyecanla takip ediliyor.

İmren Tegin karakterinin tarihte olmadığı, kurgusal bir karakter olduğu biliniyor. 

Karakteri oynayan ise Taner Rumeli'dir. Diziye yakın zamanda dahil olan başarılı oyuncu sevilerek takip ediliyor.

8 Nisan 1985 senesinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bizim Evin Halleri dizisi ile tanına isim, Öyle Bir Geçer Zaman ki, İnadına Aşk gibi projelerde yer aldı. Öyle ya da Böyle projesinde de yer almıştır.

Kuruluş Osman’da yer alan İmren Tegin tarihte yoktur - 1. Resim

Dizide yer alan diğer isimler şöyle:

Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey, Mirza Bahattin Doğan, Gökhan Atalay, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Deniz Hamzaoğlu, Berk Erçer, Sevil Akı, Emre Dinler, Ömer Faruk Aran, Leyla Kırşan, Rıdvan Aybars Düzey, Belgin Şimşek, Begüm Çağla Taşkın, Fatih Ayhan, Alpaslan Özmol, Tezhan Tezcan, Murat İnce, Selim Makaraoğlu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...