Tgrt Haber
18 Nisan 2024 22:48 - Güncelleme : 18 Nisan 2024 22:55

Olympiakos Yunanistan'da yer alan bir takımdır

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşan Olympiakos hakkında hangi ülkenin takımı, hangi ligde soruları araştırılmakta. Futbolseverlerin gündeminde yer alan takıma dair bilgiler...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Olympiakos Yunanistan'da yer alan bir takımdır

Olympiakos'un hangi ligde yer aldığı merak ediliyor. 18 Nisan akşamı FB ile karşı karşıya gelen takımın ülkesi ve kadrosu araştırılmakta.

Olympiakos, Yunanistan'ın Pire şehrinde kurulan spor kulübüdür. Futbol takımının yanında basketbol branşında da öne çıkmaktadır. 

20 spor dalında adından söz ettiren takım 1925 yılında kurulmuştur. 33.500 kişilik kapasitesi olan Karaiskakis Stadyumu'nda mücadeleler yapılıyor. Super League'de 17 sezonda 15 şampiyonluk kazanmıştır.

Olympiakos Yunanistan'da yer alan bir takımdır - 1. Resim

Faaliyet gösterdiği alanlar:

Futbol, Basketbol, Kadın basketbol, Erkek voleybol, Kadın voleybol, Erkek hentbol, Sutopu, Kadın sutopu, Yüzme, Atletizm, Masa tenisi, Yelken, Kano, Kürek, Boks, Kickboks, Tekvando, Eskrim, Atıcılık.

r-2945332#

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...