Tgrt Haber
24 Mart 2022 18:05 - Güncelleme : 24 Mart 2022 18:12

Tuba Kavak: Sadece özel hayatı ile ön plana çıkanlar günün birinde ruhani olarak çökmeye mahkûm

Başarılı çalışmalarıyla ve projeleriyle ön plana çıkan Tuba Kavak, yalnızca özel hayatıyla ön plana çıkan kişilerin günün birinde ruhani olarak çökmeye mahkûm olduklarının altını çizdi.

Tuba Kavak: Sadece özel hayatı ile ön plana çıkanlar günün birinde ruhani olarak çökmeye mahkûm

İnternetin gelişimiyle birlikte özel hayattan bazı ögelerin ister istemez ön plana çıktığını belirten Tuba Kavak, "Çünkü sosyal medya platformlarından birçoğunu aynı anda kullanan insanlar var. Bu insanların hesapları üzerinden fotoğraf paylaşması, özel hayatlarına dair bazı ögeleri ön plana çıkarmaları anlamına geliyor. Fakat sadece özel hayatıyla ön plana çıkan ve dikkat çekmek için özel hayatını kullanan insanlar ruhani anlamda çökmeye de mahkûm oluyor. Her şeyde olduğu gibi bu konuda da denge çok önemli" ifadelerini kullandı.

KADIN, GÜZELLİĞİ İLE ÖN PLANA ÇIKIYOR

Özellikle son zamanlarda kadının yalnızca güzellik ve estetik açıdan ön plana çıktığını belirten Tuba Kavak, bu durumun çeşitli sorunları da beraberinde getirdiğinin altını çizdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan başarılı sunucu, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

“Kadın, güzelliği ile ön plana çıkıyor. Elbette güzellik olgusu kadın için çok önemli ve doğasıyla paralel giden bir kavram. Fakat sadece güzellik ile ön plana çıkmak, kadının başka değerlerine karşı yapılan bir haksızlık olarak da değerlendirilebilir. Bu noktada, kadını sadece estetik açıdan değerlendirmemenin önemli olduğunu düşünüyorum.”

SADECE GÜZELLİĞİ İLE ÖN PLANA ÇIKARILMASI KADININ DOĞASINA BİR HAKSIZLIK

Kadının güzellik ve estetik açıdan dikkat çeken bir varlık olduğunu fakat medyada yalnızca bu özellikleriyle kadının ön plana çıkarılmasının yanlış olduğunu ifade eden Tuba Kavak, konuyla ilgili değerlendirmelerini şu sözlerle noktaladı:

“Biliyorsunuz kadın, estetik bir varlık olduğu kadar kadının doğasında farklı ögeler ve sıfatlar da var. Son zamanlarda kadınların yalnızca güzellik olgularıyla ön plana çıkarıldıklarını görüyoruz. Bu durum, kadına doğuştan verilen birtakım değerlere ve sıfatlara saygısızlık anlamına geliyor. Bu noktada, ilk olarak medyadaki yanlış algıyı değiştirmeliyiz. Güzelliği ile dikkat çeken kadınları sadece bu özellikleriyle ön plana çıkarmamalı, elde ettiği başarıları da yansıtmalıyız. Çünkü sadece güzelliği ile dikkat çeken kadınlar, bir süre sonra ruhani anlamda da çökmeye mahkûm olacaktır.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...