Tgrt Haber
20 Nisan 2016 10:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivor 2016 2. eleme adayı kim oldu, Survivor elemeye kalan isimler kim - Survivor eleme sistemi

Survivor'da 2. elemeye adayı belli oldu. Merakla beklenen haftanın ikinci eleme adayı kim oldu cevabı burada. Survivor'da eleme sistemi değişti. Survivor kim elendi, Survivor 2. eleme adayı kim, Survivor eleme ye kalan isimler kim, Survivor kim elendi, Survivor eleme sistemi değişti mi detayları sizin için derledik.

Survivor 2016 2. eleme adayı kim oldu, Survivor elemeye kalan isimler kim - Survivor eleme sistemi
survivor kim elendi, survivor 2. eleme adayı kim, survivor eleme ye kalan isimler, survivor kim elendi, survivor eleme sistemi değişti mi, survivor eleme, survivor eleme adayları, survivor, survivor 2016, acun,

Survivor'da 2. elemeye adayı belli oldu. Merakla beklenen haftanın ikinci eleme adayı kim oldu cevabı burada. Survivor'da eleme sistemi değişti. Survivor kim elendi, Survivor 2. eleme adayı kim, Survivor eleme ye kalan isimler kim, Survivor kim elendi, Survivor eleme sistemi değişti mi detayları sizin için derledik. Büyük dokunulmazlık heyecanı sonrası konseyde yapılan oylamaya göre haftanın ilk eleme adayı gönüllülerden Gizem Kerimoğlu oldu. Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim'in kararıylalada ikinci eleme adayı Serkay Tütüncü oldu. Survivor 2016 TV 8'de Gizem Kerimoğlu'nun yanında ikinci eleme adayını İbrahim belirledi. Yarışmacı sayısı azaldığı için format değişikliği yapılan Survivor SMS oylama sisteminde bu hafta iki aday belirlenmiş oldu.

SURVİVOR GİZEM  KERİMOĞLU KİMDİR?
SURVİVOR SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?


Survivor 2016 kim elendi sorusunun cevabı için bir hafta sonraki Ada Konseyi beklenecek. Bu akşam Gizem Kerimoğlu'nun yanında ikinci eleme adayının Gönüllüler'de kim olacağı belirleniyor. Dokunulmazlığı alan İbrahim'in söylediği aday Serkay oldu. Yeni düzenlemeye göre birleşme partisi öncesi adaya son veda edecek kişi önümüzdeki hafta yapılacak dokunulmazlık oyunu sonrası SMS oylaması ve sonuçları ile belirlenecek. Yeni duruma göre haftaya Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybederse bu iki adaydan birine eklenecek 3. ya da 4. aday SMS oylamasına çıkacak ve bir kişi adaya veda edecek. Birleşme partisi öncesi adalarda gerginlik ise artarak devam ediyor! Adaya kimin veda edeceği yakında belli olacak. Elenen isimi en hızlı şekilde sizinle paylaşacağız.

Gönüllülerden İbrahim Serkay'ı aday gösterdi!

Bireysel dokunulmazlık oyunu akabinde de  survivor ada konseyi heyecanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlığı alan İbrahim eleme adayı olarak Serkay'ın adını söyledi ve aralarında bunu konuştukları bir problemleri olmayacağını söyledi. Serkay da bu açıklamalara destek verdi. Şimdi iki eleme adayı belirlenmiş oldu. Gizem Kerimoğlu ve Serkay önümüzdeki haftanın belirlenmiş olan ilk iki adayı. Yanlarına 3. ya da 4. adaylar da eklenebilir ve SMS sonuçlarına göre bu adaylardan biri yarışmaya veda edecek.

Final Kolyesi Oyunu ve Kıbrıs Finali'ne bir adım daha yaklaşanlar...

Final Kolyesi Afakan Atakan ve Damla'nın oldu... Final oyunları çok çekişmeli geçerken geçtiğimiz oyunların favorileri olan Yattara ve Nagihan bu sefer ilk turda elendi. Bayanlarda finale Gizem Kerimoğlu ve Damla kalırken, eklerde de final oyunu için Serkay, Avatar Afakan ve Yunus Günçe yarıştı. Yarışmaların sonunda erkeklerde de final oyununu Atakan kazandı. Kızlarda ise Damla kazandı. Türk yemeği ödülünü takımlarına kazandırmak için Damla ve Atakan gözleri bağlı rakam yerleştirme oyunu oynadılar ve oyunu 5-2 kazanan Atakan ödülü takımına getirdi. Gönüllüler yine aç kaldı. Atakan hem final kolyesini 5'e çıkardı hem de takımına Hünkar beğendi yeme fırsatı sağladı.

ZAFER NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Zafer Semih olayında tartışılcak bir şey yok. Kavga olayının zaten yüzde 80'nini yayınladık gibi düşünün, Semih'e darbesi var mı diye merak ediliyorsa, Semih'e darbesi falan yok. Bunu çıkan her yarışmacıya sorabilirsiniz. Mühim olan şu tehdit. Zafer bariz şekilde Semih'e birşeyler yapacağına dair tehditini ısrarla sürdürdü. Tehdit varsa ısrar varsa yarışmacı o zaman yarışmadan elenir. Zaten işin kuralı bu, böyle olmalıdır

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

SURVİVOR 2017 İÇİN BÜYÜK SÜRPRİZ

Acun Ilıcalı ‘Yeniden bir All Star olacak mı’ sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi. Survivor 2017 için kafalarında büyük bir sürpriz olduğunu açıklayan Ilıcalı, “All Star olmayacak ama seneye başka bir sürprizimiz var. Düşündüğümüz şey eğer olursa çok heyecan verici olacak. Biz de bunu düşündükçe heyecanlanıyoruz” dedi.

BİRLEŞME PARTİSİNDE ŞARKI YARIŞMASI HEYECANI

“2 hafta sonraki birleşme partisi için büyük sürprizler hazırladık. Geçen sene dans yarışması vardı. Bu sene ise şarkı yarışması olacak. Yarışmacılar gün boyunca ders alacaklar ve akşam partide şarkı söyleyecekler. Kazananı ödül bekliyor. Şarkı yarışmasının jüri üyeleri ise Oğuzhan Koç, Seda Bakan ve Esat Yontunç olacak”

SURVİVOR’DA 3 ADAM SKEÇLERİ GELİYOR

“Survivor’da bu sene yine 3 Adam sürprizi olacak. Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler’in 4 gündür Dominik’te Survivor adasında çekim yapıyorlar. 2 sene önceki yarışmada olduğu gibi birbirinden komik Survivor skeçleri hazırlıyorlar ve 30 Nisan yada 1 Mayıs akşamı bunları yayınlayacağız.”

BEYONCE KONSERİ

“Survivor’da artık büyük ve heyecan verici ödüller geliyor. Yine aile oyunu olacak. Ve bir de Beyonce konseri oyunu olacak. Atlanta yada New Jersey’de Beyonce konserini en önden izleyecek oyunu kazanan yarışmacılarımız”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...