Tgrt Haber
22 Şubat 2022 09:36 - Güncelleme : 22 Şubat 2022 10:44

Survivor Ayşe kimdir? Gönüllüler takımının yeni yarışmacısı Ayşe Yüksel kaç yaşında, nereli?

Survivor All Star 2022 tüm heyecanı ile devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya mücadeleye devam ederken, Atakan'ın sakatlığı nedeniyle Ayşe Yüksel'in yedek kadrodan Gönüllüler takımına gelmesi üzerine yarışmacının hayatı gündemde yerini aldı. Peki, Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında? Ayşe Yüksel'in boyu kaç, mesleği ne? Haberimizde...

Survivor All Star 2022'in yeni yarışmacısı Ayşe Yüksel oldu.
Survivor All Star 2022'in yeni yarışmacısı Ayşe Yüksel oldu.

Survivor All Star yarışmacılarından Ayşe Yüksel, bulunduğu yedek kadrodan gönüllüler takımına geçerek gündeme geldi. Survivor Atakan'ın sakatlanarak yarışmadan diskalifiye olması üzerine, Survivor'da, Ayşe Yüksel gönüllüler takımının yeni yarışmacısı oldu. Tenis eğitmeni olarak çalışmalarını sürdüren Ayşe Yüksel'in biyografisi haberimizde...

SURVIVOR AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce'de dünyaya gelmiştir.  Eğitim hayatına orada devam eden Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde eğitimini sürdürmektedir. Spor ile son derece ilgili olan Ayşe Yüksel, çocukluğundan itibaren sporun birçok branşı ile ilgilenmiştir. 

Ayşe Yüksel mesleği gereği de sporun içinden gelen bir yarışmacı olarak başarısı ile Survivor'a katıldığı 2020-2021 sezonunda da dikkatleri üzerine çekmiştir. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldığını söyleyen Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladığını ve Türkiye'de 3. olduğunu ifade etmektedir.

Halterdeki başarısını 1 yıl devam ettiren Yüksel, spor yaşamına voleybol ile devam etme kararı almıştır. Survivor Ayşe, mahalli ligde 6 yıl boyunca forma giymiş; voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başlamıştır.

4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam eden başarılı sporcu Ayşe Yüksel, üniversitede 1 yıl futsal oynadığını ve yüzme dersi aldığını belirtmektedir. Yüksel aktif olarak tenis hocalığı görevini yürütürken; halter branşında genç kategorisinde Türkiye 3.'sü olarak bir balka başarıya daha imza atmıştır.

Ayşe Yüksel voleybol, basketbol, tenis, yüzme, futbol gibi pek çok farklı branşta da yer alarak, sporculuk kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir.

Ayşe Yüksel'in boyu 1.64'tür ve ikizler burcudur. 

Survivor Ayşe kimdir? Gönüllüler takımının yeni yarışmacısı Ayşe Yüksel kaç yaşında, nereli?

AYŞE YÜKSEL VE SURVIVOR'A DAİR...

Ayşe Yüksel yaşı itibariyle özgüveni yüksek bir kişi olarak, katıldığı yıl yarışmada ön plana çıkmıştır. Survivor'da ortaya çıkacak karakterlerin hepsinin kendisinde mevcut olduğunu düşünen Ayşe Yüksel, yıllardır çıkmayan kadın şampiyon olmak için Dominik Cumhuriyeti'nde mücadele vereceğini belirtmiştir.

Küçük yaşlardan itibaren kararlılıkla sürdürüğü kariyer yolculuğunda birçok başarıya imza atan Ayşe Yüksel, gerçek hayatındaki başarıları parkurda da göstermek istediğini ifade ederken; insanlarla genel olarak iyi anlaşabildiğinin de altını çizmiştir. 

Survivor'a katıldığı ilk yıl "20 yaşındaki bir insanın neler yapabileceğini göstermeye gidiyorum" sözlerini kullanan Ayşe Yüksel'in, Survivor All Star 2022'de hayal ettiği başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı merak edilmektedir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...