Tgrt Haber
16 Ocak 2023 09:20 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 09:48

Survivor dokunulmazlığı kim aldı? Survivor eleme adayları kimler oldu?

Dün akşam ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşan Survivor 2023'ün ilk oyunu oynandı. Survivor'ın ilk ödül oyunu kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Beş gün boyunca barakalı adada kalmak mücadele veren yarışmacılardan, gönüllüler ödül kazanan tarafı oldu. Survivor dokunulmazlığı kim aldı? Survivor eleme adayları kimler oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor dokunulmazlığı kim aldı? Survivor eleme adayları kimler oldu?
survivor,acun ılıcalı,seçkin piriler

Survivor 2023 sezonunun ilk dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı.  Yarışmacılar elenmemek için kıyasıya mücadele etti. 15 Ocak Pazar günü Survivor yarışmasının ilk bölümü yayınlandı. İlk bölümde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Survivor dokunulmazlığı kim aldı? Survivor eleme adayları kimler oldu? 

SURVIVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dokunulmazlık oyununda kızlar ve erkekler mücadele etti. Kadınlar yarışını Gönüllüler kazanırken, erkekler yarışının sonucunu ünlüler kazandı. Bu skor sonrası bayrak yarışı yapıldı. Bu son yarışma sonrası Survivor 2023 ilk dokunulmazlığı 3-1 gönüllüler kazandı. 

Survivor dokunulmazlığı kim aldı? Survivor eleme adayları kimler oldu?

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Survivor dokunulmazlık yarışının ilk kazananı gönüllüler oldu. Böylece ünlüler eleme adayı çıkartmak zorunda kaldı. Survivor 2023'ün ilk eleme adayı Seçkin Piriler oldu. 6 kişi Seçkin'in ismini yazdı. 1 kişi Kürşat, 2 kişi ise Berdan'ın adını yazdı.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...