Tgrt Haber
01 Şubat 2023 08:36 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 09:27

Survivor dün kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla ekrana gelen Survivor yarışmasında bu yıl yedek yarışmacılar, oylama sonucu belirlendi. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli oldu. Eleme adayları eleme konseyine kadar yokluk adasında kaldı. Peki, dün Survivor'da kim eleme adayı oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor dün kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu?
survivor,acun ılıcalı

Dün dokunulmazlık oyununda gergin anlar yaşandı. Yarışmacılardan Nefise ile Senem tartışma yaşadı. Araya giren diğer takım arkadaşları ikiliyi sakinleştirmeyi başardı. Dün oynanan dokunulmazlık mücadelesi sonrası 2 kişi eleme adayı oldu ve yokluk adasına gitti. Survivor dün kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? 

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün yayınlanan Survivor yarışmasında dokunulmazlık mücadelesi yapıldı. Dokunulmazlık oyununda ödül ise içli köfte oldu. Kadınlar yarışında kazanan 8 - 7 ile ünlüler oldu. Erkekler oyununda ise kazanan ünlüler olunca kazanan takım, ünlüler oldu. 

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın üçüncü gitme adayı 7 oyla Senem oldu. Performans birincisi Özgür, dördüncü ve son adayın ismini vererek Tunga'yı potaya gönderdi.

Survivor dün kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu?

SURVIVOR ELEME ADAYLARI

Aziz,

Gizem Avcı,

Senem,

Tunga

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...