Tgrt Haber
21 Ocak 2024 00:35 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 22:13

Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 20 Ocak'ta eleme adayı kim oldu?

2024 Survivor AllStar'da haftanın heyecanı devam ediyor. Survivor yarışmacıları dokunulmazlık oyununa çıktı. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor son bölüm dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 20 Ocak'ta eleme adayı kim oldu?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 20 Ocak'ta eleme adayı kim oldu?
survıvor al star,survivor,eleme,dokunulmazlık

Survivor AllStar'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynadı. Mavi takım yarışmacılarından Seda'nın vedasının ardından yarışmacılar yeni haftanın heyecanıyla dokunulmazlık oyununa çıktı. Survivor AllStar'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

2024 Survivor yarışmacıları 3. haftanın ilk gününde haftanın ilk dokunulmazlık oyununa çıktı. Bu oyunu ise mavi takım kazandı. 20 Ocak'ta son bölüm eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım Sercan Yıldırım'ı eleme adayı olarak gösterdi. 

SURVİVOR YEDEKLERDEN KİMLER DAHİL OLDU?

Survivor  yeni bölüm acil durum konseyinde takım değişikliği geceye damga vurdu. Mavi takımda yarışan Yunus Emre ve Kırmızı takımda mücadele eden Berna'nın takım değiştirdi.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunundan önce ise her iki takıma da yedek yarışmacılar dahil oldu. Mavi takıma yedeklerden Aysu Keskin, Kırmızı takıma ise Yağmur Banda girdi.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...