Tgrt Haber
25 Ocak 2023 08:56 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 09:43

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti?

Dün akşam Survivor yarışmasında haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacılarını yokluk adasına göndermemek için kıyasıya mücadele verdi. Survivor yarışmasında bu akşam oynanan ödül oyunu sonrası 1 kişi yarışmaya veda edecek. Peki, Survivor 24 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti?
,acun ılıcalı

Survivor'ın dün yayınlanan bölümünde yarışmacılar, dokunulmazlık için mücadele etti. Kazanan takım eleme adayını belirledi. Acun Ilıcalı'nın yeni kurallardan bahsetmesi sonrası dün gönüllüler takımından 2 kişi yokluk adasına gitti. Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti? 

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Haftanın son dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlı oyununa çıktı. Oyunu kazanan aynı zamanda oyunun ödülü olan kahve ve lokum kazandı. Kadınların yarışında 8-5 ünlüler kazanırken, erkekler mücadelesinde de ile 8-4 kazanan ünlüler oldu. Gönüllüler eleme adayı belirledi. 

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti?

SURVIVOR YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor yarışmasında dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler eleme adayı belirledi. Ünlüler takımından yokluk adasına giden 2 kişi  Yusuf Güney ve Aziz olmuştu. Son dokunulmazlık oyunu sonrası gönüllüler takımından Aleyna üçüncü gitme adayı seçildi. Performans birincisi olan Osman Can, dördüncü adayı söyledi ve Chaby ismini verdi.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI

Aziz,

Yusuf Güney,

Aleyna,

Chaby 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...