Tgrt Haber
18 Ocak 2023 08:42 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 09:51

Survivor'da dün kim elendi? 17 Ocak Survivor eleme sonuçları!

Ünlüler ve gönüllülerin olduğu takımlar dokunulmazlık mücadelesi verdi. 15 Ocak Pazar günü başlayan Survivor yarışmasında iki dokunulmazlığı kazanan gönüllüler oldu. Ünlüler Berdan Mardini, Ümit Erdim, Kürşat Jaun ve Seçkin Piriler'i eleme potasına gönderdi. Dün ise Survivor 2023'ün ilk elenen ismi belli oldu. Peki, Survivor'da dün kim elendi? 17 Ocak Survivor eleme sonuçları!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor'da dün kim elendi? 17 Ocak Survivor eleme sonuçları!
acun ılıcalı,survivor,ümit erdim

15 Ocak tarihinde başlayan Survivor yarışmasın ünlüler ve gönüllüler arasında oynanan Survivor mücadelesini gönüllüler kazandı. Berdan Mardini, Ümit Erdim, Kürşat Jaun ve Seçkin Piriler'in isminin yazılmasının ardından salı günü yapılan konseyde oylama başlatıldı. Dün akşam eleme konseyi öncesinde ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Daha sonra eleme konseyi yapıldı ve 2023 Survivor'dan elenen isim belli oldu. 

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

17 Ocak Salı günü ünlüler ve gönüllüler takımı eleme konseyi öncesi ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Rekabetin üst düzey olduğu karşılaşmada gönüllüler açık ara ödülün sahibi oldu. Ödül ise kraker oldu.  

2023 SURVIVOR'DAN KİM ELENDİ?

Üst üste iki dokunulmazlık ödülüü kaybeden ünlüler 4 eleme adayı çıkardı Bunlar;  Berdan Mardini, Ümit Erdim, Kürşat Jaun ve Seçkin Piriler oldu. Eleme konsyinde Acun Ilıcalı,  yedeklerden 3 yarışmacı ünlülere 2 yarışmacı da gönüllülere gideceğini de açıkladı. Oylama sonucunda ise 4 kişiden elenen isim Ümit Erdim oldu. 

Survivor'da dün kim elendi? 17 Ocak Survivor eleme sonuçları!

ÜMİT ERDİM KİMDİR?

15 Haziran 1985 doğumlu Ümit Erdim, Kocaelilidir. 1998-2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda yer alan Ümit Erdim, burada tanıştığı Caner Özyurtlu ile İstanbul'a geldi. Daha sonra tiyatro yerine televizyon ekranlarında rol almaya başladı. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...