Tgrt Haber
11 Nisan 2023 09:45 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 22:32

Survivor'da kim diskalifiye edildi? Survivor'da diskalifiye olan yarışmacı kim?

Dün akşam Survivor yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde ada konseyi yapan Acun Ilıcalı, sinirlerine hakim olamayarak bir yarışmacıyı diskalifiye etti. Sözlerine hakim olamayan Ilıcalı, "Bu arkada bir meşalen var ya, onu almana da gerek yok. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin" dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor'da kim diskalifiye edildi? Survivor'da diskalifiye olan yarışmacı kim?
survivor,acun ılıcalı

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu Survivor 2023 yarışmasının bu akşam yayınlanacak olan 65. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Bir hayli sinirli görünen Acun Ilıcalı, bir yarışmacının diskalifiye edildiğini açıkladı. 

SURVIVOR YARIŞMASINDAN KİM DİSKALİFİYE OLDU?

Yarışmanın yeni bölümünde açıklama yapan Acun Ilıcalı, bir yarışmacıya sert sözler söyleyerek diskalifiye edildiğini açıkladı. Yarışmacıyı sert bir dille eleştiren Ilıcalı, "Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim biliyor musunuz? Bugün yaşadığımız olay bana göre Survivor'da çok çok nadir görebileceğimiz bir olay. Bencil olmamak zorundasın, kendini düşünemezsin. Sen başkaları için bir şey yapan biri misin genelde nasıl birisisindir? Ben kendime ders vermeyi kaçırmışım. Bu arkada bir meşalen var ya, onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin" dedi. Survivor yarışmasından elenen isim Merve oldu. 

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Geçtiğimiz hafta Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Eleme heyecanında son haftada eleme adayları Murat Eken, Alper Rende, Barış Telli ve Aziz oldu. Yapılan oylama sonucunda en az SMS alan kişi Alper Rende oldu ve yarışmaya veda etti.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...