Tgrt Haber
23 Ocak 2023 09:17 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 10:50

Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor yarışmasının dün yayınlanan bölümünde geçtiğimiz sezon uygulanmaya başlayan yokluk adası, bu yıl da uygulanmaya başlanacak. Dün eleme konseyinde beklenmeyen gelişmeler yaşandı. Ünlüler takımının eleme adayı çıkardığı yarışmada 2 kişi Survivor'a veda etti. Peki, Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme adayı kim oldu?
Acun Ilıcalı,survivor

Survivor yarışmasına son yedeklerin de dahil olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, yeni kurallardan bahsetti. Ilıcalı'nın yokluk adasını açıklamasının ardından yarışmacılar şaşkınlık yarattı. Eleme adaylarının tek başına kalacakları adada, bir avuç pirinç ve sınırsız su verilecek. Peki, Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme adayı kim oldu? 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Dün oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan takım, ünlüler oldu. Ünlüler eleme adayı çıkarmak için oylama yaptı ve oy çokluğu ile ilk eleme adayı Yusuf Güney oldu. Performans birincisi Zeynep ise ikinci eleme adayı belirlendi. Zeynep, isim olarak yedeklerden gelen Ertuğ'un ismini verdi.

SURVIVOR'DA BEKLENMEDİK AYRILIK

Dün eleme konseyinde elenen yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı ilk olarak sağlığın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Berdan Mardini bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyecek. Berdan Mardini, Survivor'a veda etmiş durumda." dedi. Elenen Berdan Mardini sonrası ünlüler takımından bir isim daha yarışmaya veda etti. Ilıcalı, konu hakkında, "Maalesef bir yarışmacımız daha devam etme şansının olmadığını bize iletti" sözleriyle zor şartlara dayanamayan Seçkin Pirileri'in de yarışmadan ayrıldığını duyurdu. 

Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

29 Aralık 1980 doğumlu Seçkin Piriler, İstanbulludur. Mankenlik, oyunculuk ve sunuculuk yapan Seçkin Piriler, Azra Akın'ın birinci olduğu "Elite Model Look" yarışmasında 2. seçildi. Yarışma sonrası önemli markaların yüzü olan Piriler, sinema sektörüne atıldı. 2 oğlu bulunan Seçkin Piriler, Survivor 2023 yarışmasının ünlüler kadrosunda mücadele edecek. 

Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...