Tgrt Haber
20 Nisan 2024 13:33 - Güncelleme : 22 Nisan 2024 14:18

The Witcher 5. sezonda Geralt karakterini Liam Hemsworth oynayacak

Netflix'in popüler dizisi The Witcher'ın ana karakteri Geralt'ın 5. sezonda kimin tarafından oynanacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ayrıca izleyiciler Henry Cavill'ın neden diziyi bıraktığını da araştırıyor. İşte, detaylar...

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
The Witcher 5. sezonda Geralt karakterini Liam Hemsworth oynayacak

Netflix tarafından aynı adlı romandan uyarlanan "The Witcher" dizisinin ana karakteri Geralt'ı oynayan Henry Cavill diziden ayrıldığını açıklamıştı. 

Ünlü oyuncunun açıklamasının ardından izleyiciler Geralt karakterinin kim tarafından oynanacağını merak ediyordu. Ayrıca izleyiciler, Henry Cavill'ın rolü neden bıraktığını da araştırıyor. 

The Witcher 5. sezon Geralt karakterini Liam Hemsworth oynayacak - 1. Resim

Yayın şirketi tarafından açıklanan bilgilere göre 5. ve son sezonda Geralt karakteri Liam Hemsworth tarafından oynanacak.

Henry Cavill neden diziden ayrıldığına dair bir açıklama yapmadı.

The Witcher 5. sezon Geralt karakterini Liam Hemsworth oynayacak - 2. Resim

Ünlü aktörün 2021 yılında verdiği bir röportajda "Romanların yazar Sapkowski'nin çalışmalarını onurlandıran hikayeler anlatmaya devam edebileceğimiz sürece" ifadelerini kullanarak, dizide yedi sezon yer alacağını açıklamıştı. 

Birçok hayran, dizinin ana materyalden koptuğunu ve farklı bir yöne gittiğini iddia ediyor. Henry Cavill'ın da hayranlar, bu yüzden diziden ayrıldığını düşünüyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...