Tgrt Haber
17 Şubat 2022 19:49 - Güncelleme : 17 Şubat 2022 19:54

Twitter çöktü mü? Twitter akış yenileme sorunu neden çıktı?

Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya uygulaması olan Twitter’a erişim sıkıntı yaşanıyor. Kullanıcılar ana sayfalarındaki tweetleri göremezken karşılarına ‘Yeniden deneyin’ ibaresinin çıktığını gördü. Peki Twitter neden açılmıyor? Twitter çöktü mü? Twitter’daki sorun ne?

Twitter çöktü mü? Twitter akış yenileme sorunu neden çıktı?

En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında gelen Twitter’da saat 18.50 sıralarından beri akış yenileme sıkıntısı yaşanıyor. Sosyal medya kullanıcıları ana sayfalarına gelen tweetleri göremezken ‘Twitter çöktü mü? Sorusuna cevap aramaya başladı. Peki Twitter’da yaşanan sorun ne?

TWİTTER AKIŞ YENİLEME SORUNU NE?

Akşam saatlerinde itibaren uygulamaya giriş yapmak isteyen kullanıcılar akış yenilemede sorun yaşadı. ‘Yeniden deneyin’ uyarısını ekranlarda gören kullanıcılar çöküntünün nedenini merak etti. Downdetector'de yer alan bilgiye göre 18:50 sıralarında sosyal medya platformunu yükleme ve Tweet paylaşmada soru yaşanıyor. Akış yenilemede 'Bir sorun oluştu. Yeniden yüklemeyi dene.'' ibaresi bulunuyor. Ancak konu hakkında bir açıklama bulunmuyor.

Twitter çöktü mü? Twitter akış yenileme sorunu neden çıktı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...