Tgrt Haber
19 Ocak 2016 09:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15

Twitter neden açılmıyor, Twitter çöktü mü - Twitter ne zaman açılacak

Twitter'a erişim sağlanamıyor saat 10.17 sularından itibaren site 'Error' veriyor. İşte bilgiler: Twitter çöktü mü, Twitter neden çöktü, Twitter ne zaman açılacak, Twitter açılmıyor, Twitter neden açılmıyor, Twitter sorun, Twitter nasıl açılır? İşte bilgiler...

Twitter neden açılmıyor, Twitter çöktü mü - Twitter ne zaman açılacak
Twitter çöktü mü, Twitter neden çöktü, Twitter ne zaman açılacak, Twitter açılmıyor, Twitter neden açılmıyor, Twitter sorun, Twitter nasıl açılır, twitter,

Twitter'a erişim sağlanamıyor saat 10.17 sularından itibaren site 'Error' veriyor. İşte bilgiler: Twitter çöktü mü, Twitter neden çöktü, Twitter ne zaman açılacak, Twitter açılmıyor, Twitter neden açılmıyor, Twitter sorun, Twitter nasıl açılır? İşte bilgiler... Sosyal medya devi Twitter'a TSİ 10.15 itibariyle dünya genelinde erişim sağlanamıyor. Mikro blog devinin internet sitesi ve mobil uygulamaları hizmet veremiyor. 'Tweetdeck' gibi Twitter üzerinden hizmet veren 3'üncü parti uygulamalar da kullanıcılarına hizmet veremiyor.  Twitter'a giriş yapmak isteyen kullanıcıların ekranında "Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz" mesajı geliyor.
Bu tarz sorunlar yaşandığın ilk açıklamanın yapıldığı platform olan 'status.twitter.com'da paylaşılan mesajda sorunun farkında olduğunu belirten Twitter, çözüm için çalışmaların sürdüğü bilgisini geçti. Ancak, sorunun neden kaynaklandığına ilişkin Twitter'dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

 

 

BENZER BİR SORUN DÜN DE YAŞANMIŞTI
Twitter'a dünyanın çeşitli bölgelerinde dün de 10 dakika boyunca erişim sağlanamamış, siteden yapılan açıklamada problemin varlığı kabul edilmiş ve sorunun çözüldüğü bilgisine yer verilmişti. 
Dünya genelinde aylık aktif 300 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Twitter'da yaşanan erişim engeli yüzünden kullanıcılar yine tepkilerini rakip platformlar üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile gösteri.

 

TWİTTER'A NASIL GİRİLİR?
Twitter'a bağlanamamanızın en yaygın nedeni telefonunuzun geçici olarak internete bağlı olmamasıdır.  Çalışan bir internet bağlantınız olduğundan emin olmak için aşağıdaki adımları takip edin:

1.Telefon operatörünüzden internet veri planına sahip olduğunuza veya Wi-Fi bağlantısından internet erişiminizin olduğundan emin olun.

2.Telefonuzun güçlü bir sinyalle Wi-Fi veya mobil internete bağlı olduğundan emin olun.

3.Telefonunuzun tarayıcısında bir web sayfası açın ve yüklenip yüklenmediğini kontrol edin. Yüklerse, telefonunuz internete bağlıdır.

4.Telefonunuzu yeniden başlatın. 

Dünya'da en çok kullanılan iletişim platformları arasında yer alan Twittere bağlanamıyorsanız yapmanız gereken ayarları değiştirmek:

TELEFONDAN (MOBİLDEN) TWITTER'A GİRMEK

- Telefon üzerinden Twitter'a girerken pek çok seçeneğe sahibiz. Öncelikle Chrome kadar popüler olmasa da Norveç merkezli Opera web tarayıcısının mıbil sürümü olanOpera Mini'yi iPhone veya Android tabanlı bir telefon üzerinden indirebilir ve bu tarayıcı ile Twitter'a rahatça girebilirsiniz.

Twitter neden açılmıyor, Twitter çöktü mü - Twitter ne zaman açılacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...