Tgrt Haber
19 Ocak 2024 10:59 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 10:58

Ulaşım desteği başvurusu nasıl yapılır? Öğrenci bilet desteği nasıl alınır? 2024 Ulaşım desteği başvurusu e-devlet…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardımlara devam ediyor. Son olarak öğrencilerin ulaşım giderlerinin karşılanması için harekete geçildi. Peki, ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlıyor? 750 TL ulaşım desteği başvurusu nereden yapılır? Öğrencilere ulaşım desteği başvuru e-devlet…

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
Ulaşım desteği başvurusu nasıl yapılır? Öğrenci bilet desteği nasıl alınır? 2024 Ulaşım desteği başvurusu e-devlet…
ulaşım desteği,ögrenci,destek ödeme

Ulaşım desteğinden bugüne kadar 58 binden fazla öğrenci  yararlandı. Peki, öğrencilere ulaşım desteği başvurusu nasıl yapılır? 2024 Ulaşım desteği ne kadar? İşte detaylar

ULAŞIM DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Öğrencilere ulaşım desteği başvurusu merak ediliyor. Destekten yararlanmak isteyen öğrenciler, “Yol yardımı için nereye başvurulur?” sorularını araştırmaya başladı.
Ailesinden farklı ilde eğitim gören ilk, orta ve yükseköğrenim öğrencileri için  ulaşım giderlerine destek ödemeleri başladı. Peki, ulaşım desteği başvuru formuna nereden bakılır?

ULAŞIM DESTEĞİ BAŞVURUSU E-DEVLET

Ulaşım desteği başvurusu için gerekli başvurular, öğrenci veya öğrencinin ailesinin ikametgah adresinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılır. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...