Tgrt Haber
19 Nisan 2024 18:09 - Güncelleme : 19 Nisan 2024 18:13

Umut Meraş, eşinin doğum yapması sebebiyle maçta forma giymeyecek

Süper Lig'de bu akşam Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin merak ettikleri arasında ise Umut Meraş'ın neden kadroda yer almadığı oldu. BJK, sosyal medya hesabında sebebini duyurdu.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Umut Meraş, eşinin doğum yapması sebebiyle maçta forma giymeyecek

Bu akşam Süper Lig'de oynanacak mücadele öncesinde Meraş'ın ve Emrecan Terzi'nin kadrodan çıkarılmasının ardından taraftalar neden yok sorusuna cevap aradı.

20 Aralık 1995 yılında dünyaya gelen futbolcu, doğum yapmak üzere hastaneye kaldırılan eşi Merve Meraş’ın yanında olmak için kamptan, izin dahilinde ayrıldı.

Terzi ise sol uyluk üst bölgesinde risk olması sebebiyle bu akşamki mücadelede yer almayacak.

Takımdan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Futbolcumuz Umut Meraş, doğum yapmak üzere hastaneye kaldırılan eşi Merve Meraş’ın yanında olmak için teknik heyetimizin bilgisi ve izni dahilinde takımımızın MKE Ankaragücü maçı için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı kamptan ayrılmıştır. Umut Meraş’ın kamptan ayrılmasının ardından sol uyluk üst bölgesinde (adduktor) yüksek risk saptanan futbolcumuz Serkan Emrecan Terzi, kendisinin talebi, teknik ekibimizin de uygun görmesiyle MKE Ankaragücü maçının kadrosuna dahil olmuştur."
 
Umut Meraş, eşinin doğum yapması sebebiyle maçta forma giymeyecek - 1. Resim

Karşılaşma 20.00'da başlayacak ve Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV ekranlarında yayınlanacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...