Tgrt Haber
28 Nisan 2023 20:05 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 20:13

Olaylı Real Madrid-Partizan maçına ilişkin karar çıktı

Son dakika haberi: THY EuroLeague play-off’larında serinin ikinci maçında Partizan, Real Madrid maçında olaylar çıktı. Maçın bitimine 2 dakika kala oyuncular birbirine girdi. Dünya basınında büyük yankı uyandıran kavga ile EuroLeague yönetimi kararını verdi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Olaylı Real Madrid-Partizan maçına ilişkin karar çıktı
real madrid,partizan,euroleague

THY EuroLeague heyecan play-off mücadelesi ile sürüyor. Play off serisinin ikinci maçında Partizan, Real Madrid’e konuk oldu. Maçın bitimine 2 dakika kala sahada oyuncular arasında kavga çıktı. Müsabakanın hakemleri her iki takımdan da birçok oyuncunun parkeye girmesinden dolayı maçı 2 dakika kala bitirdi. Olaylı maç ile ilgili EuroLeague kararını duyurdu.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1651698056302145537

Yapılan açıklamada  her türlü şiddet olayları kınanırken bu tür olayların lig ve kulüplerin teşvik ettiği ve basketbol sporunun bünyesinde barındırdığı saygı değerlerini temsil etmediği vurgulandı.

PARTİZAN LEHİNE KARAR ÇIKTI

Deplasmanda oynadığı iki maçı da kazanan Partizan, play-off çeyrek final serisinde Real Madrid karşısında 2-0 üstünlük yakaladı. Serinin üçüncü karşılaşması, 2 Mayıs Salı günü Partizan'ın ev sahipliğinde Belgrad'da yapılacak. Sırbistan temsilcisi, bu mücadeleyi de kazanırsa Dörtlü Final'e kalacak.

CEZA YAĞDI!

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid ile Partizan arasında oynanan play-off çeyrek final serisi ikinci maçında çıkan olayların cezası belli oldu.

THY Avrupa Ligi Disiplin Kurulu, Real Madridli oyunculardan Guerschon Yabusele'ye 5, Gabriel Deck'e 1, Partizan'da forma giyen basketbolculardan Kevin Punter'a 2, Mathias Lessort’a 1 maç men cezası verdi.

Kurul ayrıca, maçın normal şekilde sonuçlanmasını engelleyen sportmenlik dışı davranışları nedeniyle iki takımı da 50'şer bin avro para cezasına çarptırdı.

Wizink Center'da dün oynanan mücadelenin 38. dakikasında Real Madridli Sergio Llull'un Kevin Punter'a yaptığı faul sonrasında çıkan arbede bir anda kavgaya dönüşmüş ve hakemler, yaşanan olayların ardından maçı erken bitirme kararı almıştı.

Karşılaşmayı 95-80 kazanan Sırbistan temsilcisi seride 2-0 öne geçmişti.

Partizan'ın ev sahipliği yapacağı serinin üçüncü maçı 2 Mayıs Salı günü oynanacak.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...