Tgrt Haber
11 May 2023 00:26 - Güncelleme : 11 May 2023 00:38

Real Madrid geri döndü, Obradovic veda etti: Final-Four eşleşmeleri belli oldu!

THY EuroLeague play-off serisi 5. karşılaşmasında Real Madrid 18 sayıdan geldiği maçta Partizan KK'yi 98-94 yenerek seriyi 3-2'ye getirdi ve adını Final Four'a yazdırdı. Fenerbahçe Beko'nun eski koçu Zeljko Obradovic'in yönettiği Partizan 2-0 öne geçtiği seriyi kaybederek turnuvaya veda etti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Real Madrid geri döndü, Obradovic veda etti: Final-Four eşleşmeleri belli oldu!
THY EuroLeague,Final Four,Partizan,Real Madrid,Zeljko Obradovic

THY EuroLeague play-off serisinin 5. maçında Real Madrid evinde konuk ettiği Partizan KK'yi 98-94 mağlup ederek seriyi 2-0'dan 3-2'ye getirdi ve adını Final Four'a yazdırdı.

Real Madrid 18 sayı geriye düştüğü ve tur ümitlerinin azaldığı son çeyrekte Sergio Rodriguez ve Sergio Lull'un etkili performansı ve taraftarının desteğiyle maçı döndürmeyi bildi.

OBRADOVİC 2. KEZ PLAY-OFF'DA KAYBETTİ

Zeljko Obradovic, EuroLeague'de 22 yıllık koçluk deneyiminde 2. kez bir play-off serisinden mağlup ayırılmış oldu.

Sırp koç daha önce 2005-2006 sezonunda Panathinaikos BC'yi çalıştırdığı dönemde milli oyuncumuz Serkan Erdoğan'ın formasını giydiği Tau Ceramica'ya elenmişti.

REAL MADRİD, PLAY-OFF TARİHİNDE İLKİ BAŞARDI

Seride evinde oynadığı ilk iki maçı kaybeden İspanyol devi Real Madrid, deplasmandaki 2 maçı kazandı ve bu maçla birlikte Final Four'a uzanan taraf oldu. Tarihte daha önce hiçbir takım 2-0 geriye düştüğü seriyi kazanmayı başaramıştı.

FİNAL-FOUR'DA EŞLEŞMELER BELLİ OLDU

Play-off maçlarının sona ermesiyle Final-Four eşleşmeleri de belli oldu. Yunan ekibi Olympiakos'un rakibi Monaco olurken Real Madrid bir diğer İspanyol ekibi Barcelona ile eşleşti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...